fbpx

KØB BILLETTER

OM FORESTILLINGEN

Med musik og tekst af den Oscar-belønnede og syvdobbelte Grammy-modtager Phil Collins præsenterer Fredericia Teater en storslået udgave af Disneys Musical TARZAN. Musicalen er baseret på Chris Buck og Kevin Limas tegnefilmsfortolkning af Edgar Rice Burroughs klassiker om menneskebarnet Tarzan, der vokser op blandt gorillaerne i den vestafrikanske regnskov.

Forestillingen har også fået tildelt Reumertprisen for årets musical/musik forestilling i 2019.

Instruktør og co-koreograf LYNNE KURDZIEL FORMATO
Co-koreograf & aerial director CHRISTEL STJERNEBJERG and SITA BHULLER
Head of aerial design TROELS FRYDENSBERG

MØD CASTET

Kim Ace Nielsen genoptager hovedrollen som Tarzan, når Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN flytter til Musikhuset Aarhus og senere Scandic Falkoner Salen i København. Regina Sloth overtager rollen som Jane, mens rollelisten også tæller bl.a. Maria Skuladottir, Diluckshan Jeyaratnam, Teit Samsø, Rune Høck Møller og Jacob Prüser. Forestillingen kan ses i Musikhuset Aarhus frem til den 13. oktober 2019 og i Scandic Falkoner Salen i København fra den 29.november.
Jylland-Posten
” Tarzan” på Fredericia Teater har hele pakken.

Morten Hede

Politken
Det er Mageløst

Henrik Palle

Fredericia Avisen
Jeg vil se Tarzan igen!

Andreas Dyhrberg Andreassen

Fyens Stiftstidende, Vejle Amts Folkeblad, JydskeVestkysten, Aarhus Stiftstidende, Holstebro Struer Dagbladet, Ringkøbing Skjern Dagbladet, Fredericia Dagblad, Viborg Stifts Folkeblad, Randers Amtsavis, Horsens Folkeblad, Jyske Vestkysten
Et brøl af en Tarzan-musical: Fredericia Teater svingede sig igen op i stjernerne

Nana Hanghøj

mortenbuckhoj.dk
Man går fra stort til større – igen. “Tarzan” er en visuel nydelse

Morten Buckhøj

Folketidende
Det er dristigt, det er spektakulært, og det er bare så hamrende flot udført. Totalteatret løftet til nye højder.

Hans Jørgen Møller

Kristeligt Dagblad
Fredericia Teater betager og besnærer med et visuelt vildt og fysisk Tarzan-show. Jungletrommerne går lige i blodet

Lise Majgaard Mortensen

Berlingske
Triumftoget fortsætter ufortrødent

Jakob Steen Olsen

jeppe.dk
Fredericia Teater er kongen af musicaljunglen

Jeppe Søe

kulturtid.dk
Fredericia Teaters samarbejde med Disney giver endnu engang pote og ikke mindst fordi, at de to hovedroller og hele holdet generelt er fantastisk castet.

Louise Kjeldsen

broadwayworld.com
Endnu engang viser Fredericia Teater, at de er førende i Danmark indenfor musicalgenren. Tarzan leverer højt niveau og storslået scenografi, som vil tage pusten fra de fleste.

Maria Bruun Fanoe

Thomas Skov
Jeg er endnu engang dybt imponeret over niveauet og kan kun anbefale, at du smider alt hvad du har i hænderne og tager til Fredericia og ser forestillingen.

Thomas Skov

sceneblog.dk
“(…) Fredericia Teater har sat klare fodaftryk i Disneys jungle, og udover de overbevisende sangpræstationer og de mange flotte scener, så løfter musicalen sig med de fantastiske luftakrobatiske optrin, helt op på øverste hylde.”

Casper Koeller

KOP Kultur
“Mens vi sansemættede, og med Phil Collins’s toner på læberne, forlader en storslået premiere kan teaterdirektør Søren Møller roligt flå skjorten åben, banke sig på brystkassen og brøle som TARZAN over endnu en træfsikker musicalsucces, der med garanti kommer til at henrykke et meget stort publikum, der vil strømme til forestillingen i Fredericia, Aarhus og København.”

litteraturlinjer.dk
en medrivende forestilling, en magisk musical…Det er i disse magisk overrumplende forskydninger, Fredericia Teater brillerer. Det er tankevækkende smukt.”

Magasinet KBH
“Der er bare så meget der svinger optimalt og livsbekræftende i ’Tarzan’… Man får helt lyst til selv at kaste sig ud i lianerne, rende smånøgen rundt og forelske sig, samt nyde friheden fra normer og regler. Og bare være legesyg!”

Bettina Nielsen

Cphculture
Fredericia Teater formår endnu engang at omdanne en strømlinet Disney-musical til grandiøst og særdeles underholdende musikteater.

Michael Søby

Out & About
Tarzan har alt. Det er en god historie, kærlighed og drama med en scenografi, der et sanseorgie for øjet. Vi er meget begejstrede og kaster seks af de helt store stjerner afsted til Fredericia Teater.”

Den 4. Væg
“Det er en overvældende oplevelse på tårnhøjt internationalt niveau. Bravo! Skynd dig ind og se den, hvis du vil se en ubegribeligt overdådig musical i verdensklasse.”

Line Kirsten Nikolajsen

Ungt Teaterblod
Det hele fungerer og giver en fantastisk totaloplevelse i verdensklasse

Christian Skovgaard Hansen

X