fbpx

Samarbejdspartnere

For Fredericia Teater betyder partnerskab noget der går begge veje. Det skal give mening for begge parter, og begge parter skal føle at det er et stort aktiv at være partner med os. Når vi kigger på væksten af partnerskaber, er der noget der tyder på at det både er os og vores fantastiske partnere der er glade. Og det elsker vi.

Søren Møller, Teaterchef

”Fredericia Teater er med til at sætte Fredericia på Landkortet, og det gavner alle byens virksomheder og borgere”
”Vi tror på, at kultur styrker den lokale sammenhængskraft og danner ramme om en fælles identitet, derfor støtter vi Fredericia Teater”
”Fredericia Teater er nyskabende, innovative og topprofessionelle, og de leverer altid masser af energi ud over scenekanten. Det er vi som den lokale ejendomsmægler stolte af at være en del af”
“Vi har valgt at støtte Fredericia Teater, fordi kunst og kultur er og skal være en stor del af vores hverdag, og fordi Fredericia Teaters høje kvalitet medvirker til, at Fredericia er en dejlig by at bo i.”
“Vi har et fantastisk samarbejde med Fredericia Teater. Det er top-professionelt – både  lokalt, nationalt og internationalt.
Brandingen og eventyret er unik for vores by og område.”
Mette SeehausenBest Western Plus Hotel Fredericia
“Vi støtter teateret, fordi de har været med til at vende historien for Fredericia, fra at vi har dukket hovedet er vi nu stolte af vores by.”

Er du vores nye samarbejdspartner

Fredericia Teater er en af landets mest markante institutioner inden for musical- og musikteater.

Med flere store succeser om året nyder hele Fredericia og omegn godt af Fredericia Teaters stigende popularitet. Succesen skyldes bl.a. at teatret – med sin innovative tilgang til at producere vedkommende og banebrydende musicals – formår at tiltrække et stort publikum fra hele landet.

Med jeres virksomheds opbakning og støtte til Fredericia Teater, kan I være med til at sikre den fortsatte udvikling. Samtidig er der mulighed for at gøre brug af de billetter og den eksponering, der automatisk indgår i jeres aftale. Som partner hos Fredericia Teater sammensætter i selv den pakke, som passer jer bedst. På den måde vil I opleve, at aftalen tilgodeser jeres ønsker og behov, og i sidste ende kan tjene sig selv hjem.

Ønskes der yderligere information om partnerskab og de mange muligheder så kontakt:

Daniel Ahlefeldt-Laurvig

Partnerskabskoordinator

dal@fredericiateater.dk

Sammen finder vi det perfekte set-up!

Fredericia Teater | Tlf: 7592 2500
Prinsessegade 29, 7000  Fredericia
CVR DK 2801 9262
mail@fredericiateater.dk &
billet@fredericiateater.dk

PressePM, billeder og andet information
Ledige stillinger | Bliv en del af Fredericia Teater
Samarbejdspartnere | Se hvem vi samarbejder med

FREDERICIATEATER.DK
HELE DANMARKS MUSICALTEATER

X