fbpx
Klokkeren fra Notre Dame - The Musical

Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME genopsættes på Fredericia Teater i en kort periode!

Fredag den 4. oktober genopsættes kæmpe-hittet Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME i en kort periode på Fredericia Teater. Man vil kunne opleve langt størstedelen af det originale hold med prishædrede Lars Mølsted i spidsen som Quasimodo. De suppleres af enkelte nye ansigter bl.a. Emil Birk Hartmann i rollen som Phoebus de Martin.

Fredericia Teaters produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME gik sin store sejrsgang med totalt udsolgte sale – og fuldt hus hos anmelderne med imponerende 29 gange 6 stjerner. Det er dermed Danmarks formentlig bedst anmeldte forestilling nogensinde med adskillige Reumertstatuetter til følge, inklusiv for ”Bedste Musical.”

Forestillingen har siden spillet med lige så stor succes på Göteborg Operaen og vender nu tilbage til Fredericia, hvor den genopsættes i en kort periode. Og der går ifølge teaterchef Søren Møller længe, inden den genopsættes igen.

Den storslåede opsætning får dansk re-premiere fredag den 4. oktober på Fredericia Teater og spilles kun i Fredericia.

Udsættelsen af verdenspremieren på musicalen She Loves You har medført, at der med kort varsel er opstået en ledig plads på Fredericia Teater i efteråret. Det er derfor blevet besluttet at genopsætte kæmpe-hittet Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME i en kort periode.

Det originale hold samles igen

Langt størstedelen af det originale hold, anført af prisvindende Lars Mølsted i rollen som Quasimodo, vil være at finde på rollelisten i efterårets produktion. Men i enkelte roller sker der udskiftning. Blandt andet vil man i rollen som Phoebus de Martin kunne opleve Emil Birk Hartmann.
Den fulde rolleliste offentliggøres snart på www.klokkerenfranotredame.dk.

Teaterchef Søren Møller udtaler:

”Det er med stolthed og glæde, at vi genopsætter vores produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME. Der er med garanti mange af de over 160.000 publikummer, der havde en stor oplevelse sidst, som gerne vil opleve den igen – og måske dele den med andre. Vi havde fuldstændig udsolgt sidst, så der var en masse mennesker, som desværre ikke nåede det i første omgang. De får nu chancen – men kun i Fredericia – og kun i en begrænset periode. Der er tale om et mesterværk, som alle bør opleve. Jeg glæder mig til nu at kunne give endnu flere muligheden. Klokkeren vender hjem!”

Med venlig hilsen

Have Kommunikation

Kontaktpersoner:

Peter Pishai Storgaard,
mail: peter.storgaard@have.dk,
mobil: 28 49 33 86

Fredericia Teater | Tlf: 7592 2500
Prinsessegade 29, 7000  Fredericia
CVR DK 2801 9262
mail@fredericiateater.dk &
billet@fredericiateater.dk

PressePM, billeder og andet information
Ledige stillinger | Bliv en del af Fredericia Teater
Samarbejdspartnere | Se hvem vi samarbejder med

FREDERICIATEATER.DK
HELE DANMARKS MUSICALTEATER

X