Velkommen til den nye bestyrelse og tak for en storslået stiftende generalforsamling.

Så har Vores Fredericia Teater fået en bestyrelse. Det skete ved den stiftende generalforsamling mandag den 13.marts 2017. Vi havde på den stiftende generalforsamling et rigtig fint fremmøde og vi er nu 46 medlemmer. Det er er en rigtig god begyndelse og vi siger tak til alle der mødte op.

Som formand blev valgt: Kirsten Hassing Nielsen.

Kirsten er 39 år og jurist og udviklingskonsulent i den almene nonprofit-fond Den Sociale Udviklingsfond. Kirsten har tidligere været ansat som jurist i Fredericia Kommune. Kirsten bor i Erritsø sammen med sin mand Marqvor, der er salgskonsulent i Fredericia Furniture. Sammen har de børnene Johanne på fem og Mathilde på ni.

Kirsten vil som formand ligge stor vægt på, at Vores Fredericia Teater både arbejder på at åbne teatret for foreningens medlemmer, det skal ske gennem mødet med skuespiller, scenografer, komponister eller manuskriptforfattere og at foreningen satser på samarbejde med byens skoler, kulturinstitutioner, seniorråd og øvrige der er åbne for samarbejde. Det er vigtigt at satse på et bredt kulturelt fællesskab. Kirsten elsker selv musicals og glæder sig til at sætte skub i event og arrangementer på gaden, i skolen, på virksomheder og på de sociale medier. Herudover vil der være stort fokus på samarbejdet med frivillige.

Til bestyrelsen blev valgt: Per Kristensen, bladchef på Elbobladet, Jannie Bækmand, dramalærer på Den Kreative Skole og dramaturgistuderende på Aarhus Universitet, Anna Lyhne 3.g på Fredericia Gymnasium, Kim Salling, partnerskabschef Fredericia Teater.

Som suppleanter blev valgt: Josefine Kondrup, elev på HF KRÆS, Liv Stevns Petersen, Udvikling assistent/produktionsassistent Fredericia Teater.

Desuden er Dorte N. Løkkegaard Tovholder på Vores Fredericia Teater og sekretær i bestyrelsen.

Vi ønsker den nye bestyrelse hjertelig tillykke.

Bestyrelsen glæder sig meget, til at komme i gang med arbejdet og træder sammen for første gang på onsdag den 29.marts. Der er mange spændende emner på dagsordenen til vores første møde, og vi glæder at til at fortælle alt det nye, der kommer til at ske i løbet af 2017.

Vi skal blandt andet nedsætte arbejdsgrupper til 5.-6.juli arrangementerne, Trekantsområdets Festuge og event til næste forestilling på Fredericia Teater.

Vi planlægger også et velkomstarrangement for alle medlemmer i nærmeste fremtid

Vi vil desuden i den kommende tid bringe flere portrætter af bestyrelsesmedlemmerne.

Følg med i alt hvad Vores Fredericia Teater laver her på siden og på vores Facebook side: Vores Fredericia Teater.