KOORDINATOR TIL FORENINGEN VORES FREDERICIA TEATER


Fredericia Teater og Fredericia Kommune søger en koordinator, der vil være med til at styrke det lokale foreningsliv og fastholde den positive udvikling for Vores Fredericia Teater, samt udvikle uddannelser.

Vores Fredericia Teaters formål er at omdanne lokale frivillige ressourcer til gavn og glæde for både lokalbefolkningen, byudviklingen og det fremtidige nye teater. Yderligere er det foreningens formål at bakke op om forestillinger og øvrige aktiviteter under teatret og synliggøre dem gennem blandt andet events og installationer.

Du vil blive en del af en forening, som har ambitioner om fortsat at udvikle aktiviteter af høj kvalitet, og hvor der er en forventning om at øge medlemstallet på kort og længere sigt.

Som koordinator bliver dine væsentligste opgaver at skabe dynamik og sammenhæng mellem foreningens strategi og de mange projekter og aktiviteter, som udføres af de mange frivillige. Du vil være med til at igangsætte og gennemføre aktiviteter samt rekruttere frivillige. Kort sagt, så vil du fungere som projektleder i en central funktion.

Du vil bidrage til Fredericia Byråds ambitioner om at udvikle eksisterende uddannelser og tiltrække nye uddannelser til Fredericia Kommune. Vores nye koordinator får en særlig opgave med at udvikle nye uddannelser sammen med Fredericia Teater, Den Danske Scenekunstskole, uddannelsesinstitutioner og det relevante erhvervsliv.

Derudover vil du få en særlig opgave med at udvikle Fredericia Teaters skoletjeneste, og sikre et tæt samarbejde med kommunens skoler og uddannelsesinstitutioner.

Da der er tale om en ret ny stilling, er der mange muligheder for selv at præge og forme stillingen. Stillingen er på 37 timer om ugen fordelt med 22 timer for Vores Fredericia Teater og 15 timer for Fredericia Kommune. Din ansættelse er hos Fredericia Teater, og du vil få din daglige gang på teatret og på rådhuset.

Om dig

Du skal være netværksskabende og initiativrig i forhold til at opsøge og igangsætte aktiviteter inden for dit arbejdsfelt. Yderligere skal du kunne bevare overblikket over de mange projekter samt have et godt kreativt øje for markedsføring og medlemsrekruttering til Vores Fredericia Teater.

Vi ser gerne, du har interesse for kultur, teater og uddannelser. Derudover vil erfaring med og kendskab til følgende arbejdsområder være en klar fordel:

  • projektledelse
  • bestyrelsesarbejde
  • arbejde med frivillige
  • fundraising

***

Send din ansøgning og CV til birger@fredericiateater.dk. Ansættelse ønskes hurtigst muligt, så ansættelsessamtaler vil ske løbende indtil rette person er fundet.