Fredericia Teater søger en teatertekniker

Fredericia Teater har travlt, og vi søger derfor en teatertekniker med en høj faglig ballast til at varetage vedligeholdelse af vores egne produktioner samt afvikle på alle egne produktioner i begrænset omfang.

Trives du fantastisk i en dynamisk hverdag og i et kreativt miljø, så er dette måske noget for dig?

STILLINGEN
Som teatertekniker på Fredericia Teater vil du være en del af hele organisationen og dermed få en bred berøringsflade med forskellige typer af opgaver.

Vi er en mellemstor organisation med store ambitioner og masser af fagspecifikke kompetencer i huset. Vi stiller store krav til hinanden, men frem for alt er vi et team, hvor engagement, gode idéer, arbejdsomhed og godt humør er det essentielle. Det er derfor vigtigt, du er passioneret omkring det, du laver og trives i et sådant miljø. 

Du kan forvente at blive involveret i følgende opgaver:

 • varetage forskelligartede opgaver – bl.a. i forhold til lys, lyd, scenografi og rekvisitter på vores egne produktioner
 • almindelig arrangementhåndtering
 • afvikling af egne produktioner i begrænset omfang
 • hjælpe til i hele organisationen med praktiske opgaver

Det er vigtigt, som medarbejder på Fredericia Teater, at man er fleksibel og indstillet på at arbejde i perioder med meget travlt – og i perioder med mindre travlt.

DIN PROFIL
Arbejdet som teatertekniker er et utrolig alsidigt job. Derfor er det vigtigt, du ved lidt om meget. Du skal af natur være selvstændig, proaktiv og i stand til selv at vurdere, hvornår du selv kan løse en opgave, og hvornår du skal bede om hjælp.

Du er ansvarlig, teknisk velfunderet og passioneret omkring dit arbejde, og så har du lyst til at blive en del af et stærkt hold.

Du har en baggrund som teatertekniker eller lignende og er mere generalist end specialist. Har du også en høj specialviden på udvalgte områder, er det absolut en bonus.

Der vil til tider opstå pressede situationer, hvor du skal kunne være i stand til at have mange bolde i luften, formå at have overblik og være løsningsorienteret. Derudover søger vi en person, som er motiveret, kender sine egne begrænsninger, har masser af humor, og som fungerer godt i et team. 

Derudover forestiller vi os, at du:

 • er passioneret og dedikeret 
 • er en holdspiller og har stor samarbejdsvilje
 • har et positivt sind og ser muligheder frem for begrænsninger
 • arbejder selvstændigt og er proaktiv
 • ikke er bange for at spørge til råds og søge sparring

ANSØGNING
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan stilles til Søren Hall på hall@fredericiateater.dk.

Send din ansøgning og CV til soren@fredericiateater.dk. Ansættelse ønskes hurtigst muligt, så ansættelsessamtaler vil ske løbende, indtil rette person er fundet.

Ansættelsesdato aftales nærmere, men stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst med Teatrenes Interesseorganisation (TIO) og Teknisk Landsforbund (TL).

Fredericia Teater søger en baransvarlig

Er du en struktureret, serviceminded og imødekommende person, som trives fantastisk i en dynamisk hverdag og i et kreativt miljø, så er dette måske noget for dig?

Jobbeskrivelse

Som baransvarlig på Fredericia Teater vil dine primære arbejdsområder være:

 • Fredericia Teaters ansigt ud ad til
 • barbetjening
 • bestilling af varer
 • kasseoptælling
 • klargøring og oprydning i forbindelse med dagens forestilling
 • ansvaret for rengøring af barområder

Derudover vil du have ansvaret for op til 15 medarbejdere pr. forestilling samt fordelingen af personalets arbejdstider.

Den ideelle kandidat

Vi søger en person med god ordenssans, struktur og overblik. Arbejdet kræver, at du er imødekommende og serviceminded. Der vil til tider opstå pressede situationer, hvor du skal kunne være i stand til at have mange bolde i luften, formå at have overblik og være løsningsorienteret. Derudover søger vi en person, der ikke er bange for at gå forrest, er motiveret, har masser af humor, og som fungerer godt i et team.

Arbejdstid

Arbejdstiden er om aftenen i hverdagene samt både dags- og aftentimer i weekenderne. Stillingen er gennemsnitlig på 37 timer om ugen.

Kontakt og praktisk info

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan stilles til Louise Lygum på louise@fredericiateater.dk.

Send din ansøgning og CV til louise@fredericiateater.dk. Ansættelse ønskes hurtigst muligt, så ansættelsessamtaler vil ske løbende, indtil rette person er fundet.

Ansættelsen er pr. 1. oktober 2018.