THE PRINCE OF EGYPT er historien om Moses og hans bror Ramses, der blev Farao af Egypten, og om et folk, der ændrede dem begge for altid. Om hittebarnet, der blev prins og siden landflygtig for endelig at vende tilbage til Egypten og føre sit folk ud af slaveriet i Egypten og mod det forjættede land Kanaan.

SE FORESTILLINGEN PÅ DANSK:
SE FORESTILLINGEN PÅ ENGELSK:

Se præsentationen af #prinsenafegypten

Vi er på Universal Stage Productions og DreamWorks Animation begejstrede over, at vi nu arbejder hen mod verdenspremieren på THE PRINCE OF EGYPT, og vi kunne ikke være gladere for, at denne inspirerende forestilling bliver bragt til live af Fredericia Teater næste år. Teatrets ry for udvikling og produktion af nye værker matches ikke af nogen, og med deres visionære og storslåede betagende produktioner, ved vi at Fredericia Teater er den perfekte partner for denne tidløse nye musical.

Chris Herzberger – Vicepresident hos Live Theatricals at Universal Pictures

Intet gør mig gladere end, at vi skal lave den første produktion at THE PRINCE OF EGYPT sammen med Søren Møller og Fredericia Teater. Jeg har kendt og beundret hr. Møller og de nye forestillinger han har produceret og udviklet gennem mange år, og hans seneste triumf med opsætningen af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical har blot bekræftet min tillid til, at det er her vi har de absolut bedste forudsætninger for at udvikle forestillingen.”

Stephen Schwartz – Komponist

Jeg er dobbelt begejstret over, at THE PRINCE OF EGYPT skal have verdenspremiere på Fredericia Teater. Ikke alene er Fredericia Teater en institution i verdensklasse, som jeg er sikker på vil give forestillingen den perfekte fødsel, men teatret ligger tilfældigvis også i det land hvor jeg bor – Danmark. Jeg kunne ikke være gladere. Det beviser at ”there can be miracles” (when you believe red.).

Philip LaZebnik – Manuskriptforfatter

Jeg er begejstret over at skulle instruere verdenspremieren på THE PRINCE OF EGYPT. Jeg har længe gerne villet arbejde for dette fantastiske teater, som er et af de førende teatre inden for nye musicals i Europa. Jeg glæder mig til at skabe en produktion, som fokuserer på mennesket i disse ikoniske karakterer, og som bruger teatrets magi til at skabe liv i deres episke rejse. Det ER en af de bedste historier nogensinde, som er dybt forankret hos rigtig mange mennesker fra forskellige kulturer og religioner kloden rundt,

Scott Schwartz – Instruktør

Jeg kniber mig hårdt i armen, men den er god nok. Fredericia Teater skal være med til at udvikle og spille verdenspremieren på én af de helt store titler. Når man lige har produceret Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical og er påbegyndt undersøgelsen af, hvad det episke udtryk kan, så kan jeg ganske enkelt ikke forestille mig en titel, som vi hellere ville have fingrene i. Og hvis man har svært ved at forestille sig, hvor stort det bliver, så skal man bare sætte åbningsnummeret ”Deliver Us” på. Der er gåsehudsgaranti. Herudover har forestillingen jo et vaskeægte Billboard-hit, hvilket er en sjældenhed for nye musicals. Om jeg glæder mig? Det tror jeg nok, at jeg gør!

Søren Møller – Teaterchef