PARTNERSKAB GIVER VÆRDI OG SIKRER FREMTIDENS FREDERICIA TEATER

Fredericia Teater kunne i maj måned fremvise et positivt regnskab for året 2015. Det positive resultat skyldtes naturligvis succesen med Shu·bi·dua – The Musical, men også et forbedret administrativt set up og heraf styrket økonomistyring.

Årets resultat var tilfredsstillende, men vi har fortsat langt vej op til at have stabiliseret vores negative egenkapital til en egenkapital med positive tal. Vi arbejder meget målrettet på at få en bedre støtteramme, men vi har allerede i foregående sæson taget nogle initiativer for at sikre os bedre uden denne støtteramme i fremtiden.

Derfor skal der til jer samarbejdspartnere lyde en stor tak, idet I har ydet en stor støtte og opbakning til dette positive resultat. Erhvervslivets støtte og opbakning er et af de områder, vi forsøger at øge for at sikre vores fortsatte udvikling i at forblive et af de mest besøgte teatre i Danmark. Vi kan fortsat bruge hver en krone fra jer og jeres netværk/samarbejdspartnere og håber også, at I vil viderebringe jeres forhåbentlig positive oplevelse af et værdiskabende partnerskab med Fredericia Teater.