banner_jp

Om annoncering…

Fredericia Teater blev i går i Jyllands-Posten listet op blandt virksomheder, som har besluttet at droppe deres annoncering på DEN KORTE AVIS.

Det skete uden at Jyllands-Posten rettede henvendelse til os, og uden at de gav os mulighed for at kommentere på det, hvilket selvfølgelig undrer os.

Vi køber bannerannoncer ind i pakker, og beslutter jævnligt at fravælge sider eller apps som vi har bannere på. Og da en del af vores kunder stillede spørgsmålstegn ved vores annoncering netop på dette medie, besluttede vi, da vi ikke har tid eller mulighed for at undersøge sagen til bunds, at vi ville undlade at annoncere her i en periode, indtil vi var bedre klædt på. Ikke noget vi sagde højt eller ønskede større opmærksomhed omkring. En helt almindelig forretningsmæssig beslutning, tilsvarende lignende beslutninger vi tager hver eneste dag.

Der er således ikke tale om at vores beslutning her er politisk motiveret, og den er hverken pro eller contra Den Korte Avis. Det har vi simpelthen for lidt viden om mediet til at forholde os til, og vi ønsker heller ikke at tage partipolitisk stilling som institution.

 

Vi ønsker at levere teater for ALLE, og det synes vi i den grad at vi gør. Og vi vil også gerne lave teater med indhold. Om livet, døden, kærligheden og alle de væsentlige ting. Men ingen partipolitisk holdning er mere velkommen end andre på Fredericia Teater! I teatermørket er det nemlig ikke det væsentlige 🙂

Søren Møller, teaterchef

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *