NYT PÅ FREDERICIA TEATER

NY ØKONOMICHEF

Michael Drud er vores nye ”statistik-knuser”. Michael er uddannet revisor og skal sikre, at vi fortsætter den positive økonomistyring. Bland andet skal Michael understøtte hele organisationen med statistikker, vi kan bruge i vores daglige arbejde, så vi kan vise, hvor stor en effekt økonomisk og befolkningsmæssigt Fredericia Teater har for Fredericia og omegn.

Michael Drud
Økonomichef
E-mail:   michael@fredericiateater.dk
Mobil:    28578735

NY HJEMMESIDE

Vi har lanceret en ny og forbedret hjemmeside ultimo maj måned 2016. Vores nye hjemmeside er blevet gjort mere enkel og stilren end tidligere. Vi er fortsat i gang med at forbedre indholdet, så det bliver endnu mere informativt og spændende for vores mange besøgende at gå på opdagelse i Fredericia Teaters univers. Mange nye tiltag vil ske henover efteråret 2016, så hold løbende øje med www.fredericiateater.dk

NYT BILLETSYSTEM

Vi har pr. 1 juli 2016 opsagt vores samarbejdsaftale med ticketmaster.dk for at tage denne del in-house. Vi har i samarbejde med 1StepAhead lanceret et integreret billetsystem på vores nye hjemmeside. Vi vil løbende henover efteråret 2016 udvikle og forbedre vores billetsystem, og vi søger pt. en billetsystem-ninja til at være med til at sikre Fredericia Teaters stærke position på det lokale, nationale og internationale marked. Med ovenstående ændringer vil flere af jer forhåbentlig mærke en øget trafik på jeres hjemmeside, da vi på Fredericia Teater henviser til jer som vores vigtige partnere.