Forrygende forår og sommer

Efter generalforsamlingen den 13. marts var vi klar til at tage imod E-sports- og designklassen fra Ullerup bækskolen afd. Nr. Alle til forpremiere og ”Behind the scenes “på forestillingen Legendale. De blev mødt af vores scenograf Noemí Costa på scenen i Perhaps Salen. Eleverne fik en helt unik oplevelse af, hvad der skal til for at lave musical i verdensklasse. Der var både meget at hente for tekniknørderne og for designerne. De to klasser har efterfølgende fået nye ideer at samarbejde om i deres daglige skolearbejde. Vi er glade for at kunne være med til at åbne nye døre for børn og unge, der, for fleres vedkommende, var i teatret for første gang.

Allerede den 10 maj var vi på igen. Denne gang med en Q&A i forbindelse med forestillingen Problemet med Douglas sammen med Fredericia Teaters partnere.

Vi mener, at Q&A er en fantastisk god mulighed for at komme bag om forestillingen. Vi havde mulighed for at stille spørgsmål til instruktør Victoria Clark, associate director og koreograf Sara Brians og manuskriptforfatter og komponist Daniel Maté og Will Aronson. Søren Møller styrede slagets gang. De medlemmer af Venneforeningen der var med, havde en virkelig god oplevelse. Vi arbejder på at holde lignende events i tiden der kommer.

Bestyrelsen bød på velkomstfrokost til alle medlemmer den 14 maj. Det var en veloplagt flok, der mødte op og fik mere at vide om foreningens formål. Det skete i hyggelige rammer i Det Bruunske Pakhus. Frokosten var desuden en god anledning til at få talt med hinanden og til at få flere gode ideer luftet.

Vi har desuden gennemført to reklamefremstød. Det ene i Erritsø den 8.april, hvor vi reklamerede for Legendale og skrev nye medlemmer ind i vores forening. Det var også her vi fandt den heldige vinder af to billetter til Legendale. Endvidere var vi på gaden igen til Sommerrock i midtbyen den 2. juni og her havde vi både flotte t-shirts, maskotterne og to billetter til SEEBACH at byde på. Dejligt at sende gode teaterbilletter afsted til glade vindere – endnu engang tillykke til jer.

Ferie – ikke endnu

Vores Fredericia Teater er med i ”Velkommen i Kirkestræde”. Vi har alt, fra skole som i gamle dage, pop-up teater og en gruppe der danser lanciers. Der er 30 frivillige børn, unge og voksne fra Vores Fredericia Teater med i Kirkestræde. Vi er glade for, at vi i dette projekt er med i et co-creative samarbejde med byen og dens kulturinstitutioner.

Kom endelig en tur forbi Kirkestræde og Det Bruunske Pakhus.

Kirkestræde har åbent:

  • 5.juli fra kl.14.00 til kl.22.00.
  • 6.juli fra kl. 9.00 til kl.14.00.

Rigtig god sommer til jer alle