Fredericia Teater går på sommerferie med et storslået antal solgte billetter!

Fredericia Teater har nu solgt 60% af billetterne i Fredericia til deres produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME, som får Skandinavienspremiere den 14. oktober. Derfor forlænger teatret allerede nu forestillingen med en uge, således at det er muligt at få billetter frem til den 20. november.

Musicals med noget på hjerte

“Igen må jeg sige, at jeg er enormt glad for, at publikum har taget vores forestillinger til sig i en sådan grad, at de mere end nogensinde sikrer sig deres billetter i god tid. Jeg er sikker på, at det hænger sammen med, at publikum nu véd, at Fredericia Teater er lig med høj spektakulær kvalitet, samt at de historier vi fortæller altid har både hjerte og giver en selv mere med hjem end man forventede,” fortæller teaterchef Søren Møller.

Publikummer på scenen

Som noget helt særligt har publikum mulighed for at sidde helt oppe på scenen til Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical. Fredericia Teater har sat disse billetter til salg på scenen. Publikum kan sidde helt deroppe, hvor det magiske sker og tilmed komme helt tæt på ensemblet.

Sæson 2016/17 tegner godt

Billetsalget har de seneste år på Fredericia Teater været støt stigende, og i forrige sæson nåede teatret op på over 180.000 solgte billetter til de to forestillinger, som Fredericia Teater præsenterede i sæson 2015/16 med Shu·bi·dua – The Musical og A Midsummer Night’s STEAM.
Fredericia Teater forventer endnu en stigning i billetsalget i næste sæson, hvor de med Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical skaber den største tekniske scenografi nogensinde i teatrets historie. Ligeledes præsenterer Fredericia Teater flere forestillinger i den kommende sæson; Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – THE MUSICAL (premiere den 14. oktober 2016 på Fredericia Teater), LIZZIE (premiere den 26. januar 2017 på Fredericia Teater og premiere den 22. februar 2017 på Greenwich Theater, London), LEGENDALE (premiere den 23. marts 2017 på Fredericia Teater), PROBLEMET MED DOUGLAS (premiere den 10. maj 2017 på Fredericia Teater) og Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical (premiere den 23. juni 2017 på Det Kongelige Teater, Gamle Scene).