Untitled

Vores Fredericia Teater er med i dette års festuge. Vi arbejder på et større arrangement til kulturnatten fredag den 1. september.

Temaet for Trekantområdets festuge 2017 er ‘OVERGANGE’.
Om Trekantområdets Festuge: det handler om at skabe forandringer. Der skabes rum til at teste nye ideer, der inviteres til samarbejde på tværs af faglige, menneskelige og fysiske grænser, så der kan opstå noget nyt og anderledes. I festugen samler Trekantområdets kulturliv kræfterne og præsenterer en uge fyldt med oplevelser for borgerne. Kunst og kultur kan nemlig noget særligt i forhold til at skabe forandringer og give os et nyt syn på tingene – hvad enten det er i det nære eller på de helt store linjer.
Trekantområdets Festuge er optaget af, hvordan man bevæger sig fra en situation til en anden – eller fra et sted til et andet. Temaet for dette års festuge er ‘OVERGANGE’: Overgange mellem steder – Overgange i menneskets liv – Overgangen til en ny tid.
Vores Fredericia Teater arbejder med overgangen fra Fredericia Teater her og nu – og ønsket om det nye Fredericia Teater på havnen. Vi kommer til at arbejde sammen med mange forskellige grupper og har på nuværende tidspunkt kontakt til Karen T, der er i en af containerne på havnen og lige nu er på vej med en udstilling i Beijing. Vi har ligeledes kontakt til Bonnie Lykke der er kendt for hendes figur/dukke/animationsteater: Figuletta. Vi skal bruge rigtig mange frivillige til dette projekt, så du er meget velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere eller ønsker at være med i projektet.