Flot fremmøde til audition

Allerede ude på vejen foran Musicalakademiet kan man høre, at der foregår noget – og på 3. sal summer det af snak og sang i krogene. Torsdag blev der afholdt audition til de kommende forestillinger på Fredericia Teater. Omkring 100 sangere og skuespillere var mødt op denne sommerdag.

”Det går rigtig godt – der har været et flot fremmøde og kun få afbud,” siger Maria Kenbjerg, chefsekretær på Fredericia Teater, der hele dagen sidder og holder styr på tiderne og de mange tilmeldte.

Det er blandt andet forestillingerne LEGENDALE og PROBLEMET MED DOUGLAS der er audition til.

En af de fremmødte er Karin Nordly-Holst. Hun har endnu ikke været inde. Udadtil virker hun rolig, da hun stille går rundt på gangen, men hun afslører, at der sidder lidt nervøsitet i kroppen.

”Jeg har hele tiden sagt til mig selv, at jeg ikke skulle blive nervøs, men da jeg trådte ind i elevatoren i indgangen så kunne jeg mærke, at den kom,” siger hun. Karin er tidligere studerende på akademiet, og hun tror, at nervøsiteten hænger sammen med det:

”Jeg vil jo gerne vise, at jeg har udviklet mig siden jeg blev færdiguddannet,” forklarer hun.

Om Karin og de mange andre fremmødte er blevet udvalgt til at medvirke i forestillingerne, må de vente lidt endnu med at få besked om.

KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical har premiere 14. oktober i Fredericia – København 23. juni.

LIZZIEmusicalUK har premiere 26. januar i Fredericia – London 22. februar

LEGENDALE har premiere 24. marts 2017

PROBLEMET MED DOUGLAS har premiere 11. maj 2017

Køb billetter til alle forestillingerne på: www.fredericiateater.dk