Erhvervsnyt Q4 – 2017

Glædelig jul og godt nytår

Så er første halvdel af sæson 2016/2017 ved at være slut, og sikke en succes vi har haft med KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical. Vi kunne allerede et par uger inde i spilleperioden melde total udsolgt i Fredericia. Vi fik 25 anmeldelser af flotteste karakter – 6 stjerner, men succesen kommer ikke af sig selv. Den kommer af hårdt arbejde og konstant fokus på at være innovative, nyskabende og det at kunne fortælle den gode historie hver gang.

Succesen skyldes også jer samarbejdspartnere. Uden jeres støtte og opbakning kunne vi ikke levere musicals på det niveau, vi gør. Et stort tak for jeres engagement. Det er vi dybt taknemmelige for!

Til slut vil Søren og jeg – sammen med resten af Fredericia Teater – ønske jer en glædelig jul og et rigtig godt nytår. Vi ser frem til en masse gode stunder sammen i det nye år.

De kærligste julehilsner

Fredericia Teater

Arrangementer i foråret 2017

I kan godt allerede begynde at glæde jer til januar 2017, for der ligger en tidlig julegave og venter på jer. Torsdag den 26. januar har vi forpremiere på LIZZIE, som er en genopsætning (dog denne gang på engelsk). Castet er med nogle af de største internationale stjerner samt vores egen stjerne – Bjørg Gamst –  i hovedrollen. Der vil inden forestillingen blive serveret tapas i foyeren med start kl. 18.00. Særskilt invitation vil blive sendt ud i dag. Husk at det er hård og fed rock ;O)

Derudover vil der komme særskilt invitationer ud på såvel Legendale og Problemet med Dougles, men disse skal I nok høre mere om senere på året.

Brug af billetter

Til de af jer, som endnu ikke har brugt jeres sponsorbilletter på KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical, har rig mulighed for det det kommende halvår. Vi har tre forestillinger i løbet af foråret på Fredericia Teater, hvor vi virkelig har muligheden for at hygge om jer og jeres gæster. Vi kan i den forbindelse nu tilbyde spisning i huset på udvalgte datoer, så kontakt mig endelig, såfremt I ønsker et virksomhedsarrangement.

Endvidere kan I også benytte jeres nuværende A-billetter til KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical i København, og som altid skal i blot skrive til Helle@fredericiateater.dk for bookning af disse. Forvent ikke altid svar med det samme, da responstiden pr. mail afhænger lidt af det ”tryk”, vi har på telefonerne.

Co-branding (SEEBACH m.fl.)

Flere og flere af jer ønsker at bruge vores forestillinger i jeres kommunikation. Det er vi rigtig glade for. Dog skal I huske, at hver gang I benytter nogle af vores ”key visuals” på forestillingerne i jeres markedsføring i tryksager, på jeres hjemmeside eller på de sociale medier, så skal I altid have jeres materiale til godkendelse hos mig, da alle billeder mm. har rettigheder, som både vi og I skal respektere. Brug mig endelig i jeres udformning af markedsføringsmateriale. Jeg har selv siddet og lavet markedsføringskampagner i mange år ved JP/Politikens hus, så I kan med fordel drage nytte af min viden på dette område.

Billetbutik

Medio januar 2017 åbner vi vores egen billetbutik i Radio Mælkebøttens gamle lokaler. Fremover vil al billethåndtering blive klaret af vores eget team af billetsælgere. Står I og mangler den perfekte gave eller trænger I blot til en kop kaffe, så kom forbi og se vores nye billetbutik ved siden af hovedindgangen.