På torsdag damper det hedt af kærlighed på havnen i FredericiaC

På torsdag går Fredericia Teater-forestillingen A Midsummer Night’s STEAM i gang. Som noget helt nyt har teatret flyttet en hel produktion ud af vante rammer og ned på en nybygget scene på havnen i hjertet af FredericiaC.

“Denne sommer har vi valgt at vise publikum en ny side af Fredericia Teater. Vi har bygget en helt ny scene på havnen, hvor vi præsenterer STEAM-forestillingen ti gange fra den 23. juni til den 6. juli 2016. Vi har først og fremmest valgt at bygge scenen på havnen, fordi en ny og rå udendørsscene passer rigtig godt til A Midsummer Night’s STEAM, som foregår på havnen i 60’ernes New York. A Midsummer Night’s STEAM er en ægte ”made in Fredericia-forestilling”, som vi påbegyndte udviklingen af for næsten 10 år siden. Vi glæder os helt ekstremt til at dele den med publikum, fortæller teaterchef Søren Møller.

Scenograf Noemí Costa er kommet med ideen til den nyopbyggede scene, hvor designet hovedsageligt består af contaniere, som både integrerer et råt havnemiljø, den smukke frederiricianske havudsigt og byens erhvervsliv. Samtidig har hun designet interiør til alle containerne med så autentisk elegance, at publikum vil blive ført direkte tilbage til 60’erne med højt hår i frisørsalonerne og læderjakker i bedste Grease-stil i The Milano Fashion Shop.

Pas på du ikke bliver forfalden til kærlighedsblomstens nektar

Plottet til A Midsummer Night’s STEAM trækker tydelige tråde til – og er inspireret af – Shakespeares A Midsummer Night’s Dream med historiens kærlighedforviklinger på højt humoristisk plan. Fredericia Teater har dog valgt at rykke historien ud af eventyrskoven og ind på havnen i 60’ernes New York, hvor der findes et virvar af forelskelser på kryds og tværs mellem unge mennesker, som er sultne efter kærlighed, soul og magiske øjeblikke. I et stort miskmask af kærlighedsrelationer bevæger de sig ned på havnen i New York, hvor de møder feer, frisører og en kærlighedsblomst, som har en hed og dampende fest med soul, humor og kærlighed.

A Midsummer Night’s STEAM byder på flere stjernerekvisitter. Skuespillerne kommer  blandt andet til at interagere med en motorcykel af mærket DKW fra 1955 og en Volvo P1800 fra 1971.

Liret lækkerhed til salg

Publikum får mulighed for at købe en af stjernerekvisitterne fra Fredericia Teaters fantastiske 60’er-musical A Midsummer Night’s STEAM. Er publikum til lav fart, kissemisse på bagsædet og drive-in biograf, så er der en særlig rekvisit, som vil interessere dem.

Der er selvfølgelig tale om den autentiske og toplækre Volvo P1800 fra 1971, der vil være et stilsikkert accessory til enhver, som kan lide soulmusik, højt hår og dampende hede sommeraftener. Bilen figurerer i hele stykker og den har den helt rigtige stil i forhold til A Midsummer Night’s STEAM. Det er altså muligt for en af publikummerne og andre at købe bilen med hjem for den nette sum af 125.000 kr.

Pressehenvendelser

Er I interesserede i at komme og lave en reportage, interviews eller indslag fra prøverne, forpremieren eller premieren er I meget velkomne. I kan rette henvendendelse til Fredericia Teaters presse- og marketingsansvarlige Christina Nejsig på tlf.: 27138332 eller til e-mail: christina@fredericiateater.dk.

Premiere

Den 23. juni 2016 på Fredericia Havn.

  • Ingen forestillinger den 25., 26. og 27. juni.
  • Forestillinger spiller indtil den 6. juli.

Billetpriser: kr. 125,00.

Billetbestilling: www.ticketmaster.dk / tlf.: 7015 6565

Kontaktperson:

Presse- og marketingsansvarlig
Christina Nejsig
Mail: christina@fredericiateater.dk
Mobil: 2713 8332

Om A Midsummer Night’s STEAM:

I A Midsummer Night’s STEAM følger vi fire elskendes kamp for at overvinde forhindringerne ved at finde – og vinde – ægte kærlighed. Adria, Elena, Luigi og Dino er forelskede på kryds og tværs, men må ikke få dem, de gerne vil have. Alt bliver dog vendt op og ned, da de i en flugt ender på havnen og møder både frisører, feer og en kærlighedsblomst, der hurtigt kommer til at skabe masser af kaos!

A Midsummer Night’s STEAM er baseret på Shakespeares En Skærsommernats Drøm, men er flyttet fra Shakespeares eventyrskov til 1960’ernes New York.

Det er en nyskrevet musical fyldt med humor, gangstere, intriger, magi og frem for alt masser af lækker soulmusik.

Location:
Som noget fuldstændig nyt bliver musicalen opsat på FredericiaC – på Fredericia havn, og de lokale omgivelser vil med garanti give musicalen en helt særlig stemning. Vi glæder os til at udforske havnens mange muligheder og spille en ordentlig omgang soul-fuld Shakespeare for publikum i den danske sommer!